COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2016 Ford Fiesta 1,0T 100hk ST-Line

Kr 129 000

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Bensin
50344Km
998
5

Detaljer

Ford Fiesta 1,0T 100hk ST-Line

Kr 129 000

Inkl. omregistrering

Hygiene-tiltak hos Bilservice:

Bilservice tar dagens situasjon alvorlig og gjennomfører forhåndsregler for kunder som ønsker å ta turen innom et av våre utsalgssteder. Hos oss skal alle kunne føle seg trygge og ivaretatt ved besiktigelse av det som kan bli deres neste bil. Hygiene er vår høyeste prioritet i disse dager og vi har innført faste rutiner med desinfisering av biler både før og etter prøvekjøring. Vi bruker desinfisering på alle dørhåndtak, dørpaneler, ratt, girspak og alle andre naturlige flater før du kjører ut på prøvetur! I tillegg begrenser vi prøvekjøring av hver bil til en gang pr. 24 timer.

Våre selgere kan møte opp hjemme hos deg innenfor et geografisk bestemt område så langt vi har kapasitet. Ta kontakt for mer informasjon!

Godt utstyrt, lett kjørt og tøff Ford Fiesta i fargen Race Red. Denne bilen har den prisbelønnede 1,0T 100hk EcoBoost-motoren, som gjør bilen like god i byen som på landeveien.

Ford Fiesta ST-Line er et studie i eleganse, sportslige, lekre linjer og oppgraderte interiørdetaljer. Eksteriørmessig har den en distinkt sportslig fremtoning og strømlinjeformede kurver langs hele karosseriet, spesielt front og endeparti må trekkes frem.

Bilen holder et høyt nivå ang utstyr som inkluderer :

Fiesta Citypakke -Active City Stop -Oppvarmet frontrute -Ryggesensorer -El. innfellbare sidespeil

Tillegg : -Regnsensor -Automatisk klima -Navigasjon -5" skjerm -Mørktonet glass -DAB +

KONTAKT For prøvekjøring eller andre spørsmål kontakt en av våre selgere direkte på tlf:

Henning Kristiansen - 93 09 94 14 Lionel Piranto - 93 85 65 22

Alle dager fra 08.00-22.00

INNBYTTE Vi tar de fleste biler i innbytte. Ta nærmere kontakt for tilbud om innbyttepris.

FINANS Vi skreddersyr en finansieringsløsning som passer deg via våre finansieringspartnere.

FORSIKRING Alle våre biler kan leveres med superdekning fra IF forsikring til en meget gunstig pris. Kontakt oss for et godt tilbud!

HENTING Vi henter deg naturligvis kostnadsfritt på Torp Flyplass eller Tønsberg togstasjon etter avtale.

Bil-Service Personbiler er en av Vestfolds største bilforhandlere, vi forhandler nye Volvo, Ford, Renault og Kia. I vårt bruktbilsenter har vi alltid godt utvalg av brukte biler i alle kategorier og prisklasser. www.bilservice.no

Med forbehold om feil i annonsen.

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,0T 100hk ST-Line

Kr 129 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,0T 100hk ST-Line
KM-stand 50344 Km
Registrert dato 29/08/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 101 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Rød
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Registreringsnummer LJ64350
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Warranty Ny bil
Referanse d2491d3a-198d-44aa-b476-fb5c9dc864c2

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,0T 100hk ST-Line

Kr 129 000

Inkl. omregistrering

Annet
DAB + Radio;Fiesta Citypakke;5t skjerm;8 høyttalere;ABS bremser;Active City Stop;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Automatisk Klimaannlegg;Beltevarsler;Citypakke;Delte bakseter;El innfellbare sidespeil;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Ford SYNC;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Mørktonede vinduer;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nødhjelpsassistanse;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggesensorer;Sentrallås;Sommerhjul;Sony Radio/CD DAB Navi;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tåkelys foran;Tonede ruter;USB;Varme i seter;Vinduvisker m regnssensor;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Mandag- fredag 7.30 -17 - salg fra 8

Torsdag: Transit Senter til 19

Lørdag : 10-14