COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Kampanjer

2015 Volvo V40 Cross Country D2 Summum aut

Kr 229 000

Inkl. omregistrering

2015
Automat
Diesel
38153Km
1560
5

Detaljer

Volvo V40 Cross Country D2 Summum aut

Kr 229 000

Inkl. omregistrering

Vi har nå inne for salg en 2015 Volvo V40 Cross Country Summum! V40 har helt siden den kom i 2012 vært en populær bil med sitt tidløst desig, gode kjøreegenskaper og høy komfort! Bilen har full servicehistorikk og leveres med sommer og vinterhjul!

Bilen er meget godt utstyrt med blant annet:

 • DAB+
 • Navigasjon
 • Ryggekamera
 • Ryggesensor
 • Cruisekontroll
 • Tonede ruter
 • Parkeringsvarmer med app-styring i Volvo On Call
 • Alu. takrails
 • El. førerstol med minne
 • Aktive Dual Xenon lys
 • Oppvarmede forseter
 • ++++++

Bilen har Volvo On Call (VOC) lar deg, via en applikasjon på mobiltelefonen, starte og stille inn tider for parkeringsvarmeren, finne bilens posisjon på kart, låse og låse opp bilen, få full oversikt over hvor mye drivstoff bilen har, rekkevidde og mye mer!

Bilen har Senus Connect som lar deg koble bilen opp til internett via Mobiltelefon, SIM kort eller WIFI hotspot. Dette gjør at du kan høre på hundretusner av radiostasjoner via den populære appen TuneIn. Du kan også betale for parkering via bilen. Bilen finner selv ut hvilke parkeringsplass den står på, og du kan enkelt da betale for parkeringen i bilen. Man kan også skjekke været, finne bensinstasjon, finne hoteller via den populære appen Yelp. Alt går via din Volvo ID!

Med forbehold om feil i annonsen.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Bil-Service Larvik er en del av Bil-Service konsernet som er en av Vestfolds største bilforhandlere, vi er sertifisert forhandler av ny Volvo, Ford, KIA og Renault. Vi er også ISO 9001 sertifisert og medlem i Norges Bilbransjeforbud! Se vår hjemmeside www.bilservice.no for mer informasjon!

Vi ligger ca.15 min kjøring unna Sandefjord Lufthavn Torp og 5 min fra togstasjonen i Larvik. Vi henter deg selvfølgelig om du kommer til oss med tog eller fly, etter avtale.

Finn din bruktbil hos oss!

KONTAKT For prøvekjøring eller andre spørsmål kontakt en av våre selgere!

-John André Steinhaug

908 95 909

john.andre@bilservice.no

900 47 882

tom.jonassen@bilservice.no

Eller sentralbord på 3313 6666!

UTVALG Vi har et stort utvalg av brukte biler og har ofte merker som BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Mercedes-Benz, Mazda, KIA, Nissan og Honda i våre bruktbilavdelinger! Finner du ikke bilen du er på utkikk etter? Kontakt oss så hjelper vi deg å finne din bruktbil!

FERDIG MONTERT Snakk med oss om levering av bil med Hengerfeste, Takboks, DAB+, DEFA Homelink, Polestar optimering på utvalgte Volvo-modeller og Webasto Parkeringsvarmer til en gunstig pris, ta kontakt for mer informasjon!

FORSIKRING Vi kan tilby gunstig forsikring gjennom våre forsikringspartnere Volvia og If!

FINANSIERING Vi kan være behjelplige med gunstig finansiering gjennom Nordea og DNB, svar samme dag!

INNBYTTE Vi tar innbytte i bruktbil, kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

GARANTI Alle våre biler er verkstedkontrollerte og leveres med minimum 6mnd brukbilgaranti!

Spesifikasjoner

Volvo V40 Cross Country D2 Summum aut

Kr 229 000

Inkl. omregistrering

Merke Volvo
Modell V40 Cross Country
Variant D2 Summum aut
KM-stand 38153 Km
Registrert dato 20/04/2015
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1560
Motorkraft 114 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 108 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Registreringsnummer LS83956
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Referanse bddf2ee8-9f7b-462b-838c-f61f956aeef7

Tilbehør bil

Volvo V40 Cross Country D2 Summum aut

Kr 229 000

Inkl. omregistrering

Annet
Alu. Takrails;DAB+ Radio;Digitalt kombiinstrument;El. førerstol m/minne;Navigasjon;Oppvarmede forseter;Parkeringsvarmer m/appstyring (VOC);Ryggekamera;Ryggesensor;Sensus Connect High Performance 7";Takspoiler;Tonede ruter;USB/AUX-uttak;VOC (Volvo On Call) ;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Radio/cd spiller;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Varme i seter;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Mandag- fredag 7.30 -17 - salg fra 8

Torsdag: Transit Senter til 19

Lørdag : 10-14

Telefon
33136666