COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

2017 Volvo XC60 D5 Summum AWD aut

Kr 498 000

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Diesel
74413Km
2400
5

Detaljer

Volvo XC60 D5 Summum AWD aut

Kr 498 000

Inkl. omregistrering

Norsk bil, solgt ny av oss i Sandefjord !

Meget pen og veholdt XC60 med D5 motor på 220 hk. Bilen er godt utstyrt med adativ cruise kontroll , hengerfeste , Volvo On Call som du kan starte parkeringsvarmer med fra en App fra mobilen, panorama tak, ta kontakt så sender vi deg en komplett utstyrsliste på bilen.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Vi tilbyr fabrikk garanti for VOLVO SELEKT.

Volvo Selekt - Det smarteste valget når du skal kjøpe en brukt Volvo. Vi velger kun de beste bruktbilene. Vi gjør dem så godt som nye gjennom en omfattende Volvo - godkjent kvalitetskontroll. Deretter gjør vi dem enda bedre gjennom oppdatering til nyeste tilgjengelige software. Pakken er komplett med Volvo Selekt garanti og veihjelp. Velkommen til oss for et trygt kjøp.

En VOLVO SELEKT bil leveres med:

  • Inntil 7 år eller 150 000 km
  • Fabrikk garanti
  • Sertifisert og kontrollert
  • Volvo veihjelp

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bil-Service Sandefjord er en del av Bil-Service konsernet som er en av Vestfolds største bilforhandlere, vi er sertifisert forhandler av ny Volvo, Ford og Renault.

Se vår hjemmeside for mer informasjon!

Vi ligger ca.10 min. kjøring unna Sandefjord Lufthavn Torp og 5 min. fra togstasjonen i Sandefjord. Vi henter deg selvfølgelig om du kommer til oss med tog eller fly, etter avtale.

Finn din bruktbil hos oss!

UTVALG Vi har et stort utvalg av brukte biler og har ofte merker som BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Mercedes-Benz, Mazda, KIA, Nissan og Honda i våre bruktbilavdelinger! Finner du ikke bilen du er på utkikk etter? Kontakt oss så hjelper vi deg å finne din bruktbil!

Se vårt bruktbilutvalg her!

FERDIG MONTERT Snakk med oss om levering av bil med Hengerfeste, Takboks, DAB+, DEFA Homelink og Webasto Parkeringsvarmer til en gunstig pris, ta kontakt for mer informasjon!

FORSIKRING Vi kan tilby gunstig forsikring gjennom våre forsikringspartnere Volvia og If!

FINANSIERING Vi har gunstig finansiering gjennom Nordea og DNB Finans, svar samme dag!

INNBYTTE Vi tar inn bytte i bruktbil, kontakt oss for et uforpliktende tilbud!

GARANTI Alle våre biler er verkstedkontrollerte og leveres med brukbilgaranti!

Vi leverer bil i hele Norge, ta kontakt for mer informasjon!

Vi er å treffe på telefon også etter kl 16.00:

Frank Johnsen mobil 90 74 35 21

Espen Ekornrud mobil 91 14 31 45

Fredrik Angell mobil 98 03 95 18

www.bilservice.no

Spesifikasjoner

Volvo XC60 D5 Summum AWD aut

Kr 498 000

Inkl. omregistrering

Merke Volvo
Modell XC60
Variant D5 Summum AWD aut
KM-stand 74413 Km
Registrert dato 06/01/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2400
Motorkraft 220 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 149 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2505 kg
Registreringsnummer LY81112
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Referanse 59c251e6-2708-40b5-826b-1c7884e5dee6
NB - Payload 592

Tilbehør bil

Volvo XC60 D5 Summum AWD aut

Kr 498 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Aktiv Dual-Xenon;Avstandsvarsling;BLIS(BlindSpotInfo.System);DAB+ Radio;Driver Alert System;Driver Support pakke;El. barnesikring av bakdør;Fartsavhengig servostyring;Filskiftevarsler;Hengerfeste;Intellisafe Surround;Navigasjon PRO;Oppvarmet Ratt;Panorama glasstak;P-sensorer bak;P-sensorer foran;Ryggekamera;Tonede ruter;Trafikkskilt informasjon;VOC med Wi-Fi Hotspot;ABS bremser;Aluf. Altais Black/DC 20";Aluminiumsfelger;Antispinn;Aut.blend, hovedlys, gen2;Automatisk klimaanlegg;Bæreposeholder i bag.rom;Beltevarsler;Brilleholder førerside;Cornering lights;Delte bakseter;Digitalt 8"kombiinst.Krom;Distance alert;El.barnesikring av bakdør;El.nedf.nakkest. 2.rad;El.opv.spyl i viskerblad.;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Fartsavheng. servostyring;Filvarsling;Fotgj.varsler m/autobrems;Fuktighetssensor;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Intellisafe Assist;Intellisafe Surround;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Køassistanse (kun aut.);Koll.varsling m/autobrems;Kollisjonsputer;Kompas i innvendig speil;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Limited Edition S D XC60;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjon PRO;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarm. ratt;Oppvarmet speil;Panoramasoltak;Parkeringssensor fora/bak;Pollenfilter;Regnsensor;Rygge sensor;Rygge-kamera;Sensus Connect HP 7";Sentrallås;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Syklistvars. m/autobrems;Tonede ruter 5 stk;Trafikkskilt-informasjon;Varme i seter;Varsel kryss traf rygging;Vinterhjul;VOC med Wi-Fi Hotspot;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Mandag- fredag 7.30 -17 - salg fra 8

Torsdag: Transit Senter til 19

Lørdag : 10-14