Service hos Bilservice

Autorisert Ford verksted

Vi har spesialutdannet ekspertise, verktøyene, døgnkontinuerlig tilgang til ny programvare og originaldelene din Ford trenger  for å opprettholde sin verdi i årene som kommer. Våre ansatte deltar fortløpende på kurs hos Ford, har daglig kontakt med Ford som har utviklet og bygget bilen og kjenner dermed din Ford fra ytterst til innerst.

Vi sørger for at bilen får driftsettersyn i henhold til produsentens anvisninger, og benytter kun Ford originale reservedeler. Garantert Ford!

Kontakt ossBestill verkstedtime

Ford Service

Vi er like stolte av våre produksjons- og servicetjenester som du er av din Ford. Ved å gi deg den servicen du trenger, bestreber vi oss på å holde din Ford i samme tilstand som da den forlot utstillingshallen. Vår målsetning er at du som Ford kunde fortjener den beste kjøps- og eierskapsopplevelsen. Vi har forsøkt å se ditt bilhold med kundens øyne slik at alle dine bilrelaterte behov blir så problemfrie som vi alle ønsker et bilhold skal være.

Ford Service er ikke bare nytelsen av å kjøre en Ford, men et stort spekter av spennede serviceprodukter som gir deg et enkelt og trygt bilhold hele veien.

Alle Ford-modeller skal ha vedlikeholdsettersyn en gang pr. år eller etter intervallet beskrevet i serviceheftet. Dette gjøres best av oss som et autorisert Ford-verksted. Du kan også sjekke serviceintervallene for din modell på nettsiden: www.etis.ford.com/fordservice. Denne nettsiden oppdateres kontinuerlig.

Ford Serviceråd

Ford Serviceråd ivaretar dine interesser når du skal på verksted med bilen. Sammen med en servicerådgiver foretas en grundig inspeksjon. Etter inspeksjonen får du en rapport og anbefalinger om hva som eventuelt bør gjøres med bilen. Setter du bilen på et autorisert Ford-verksted får du både trygghet og forutsigbarhet gjennom Ford serviceråd, som inkluderer:

  • Fast timeavtale og en tid som passer deg
  • Ingen ventetid
  • Personlig servicerådgiver som gjennomgår bilen sammen med deg
  • Tilstandsrapport - Fast forhåndspris på det avtalte arbeidet
  • En grundig forklaring av fakturaen og arbeidet som er utført
  • Ingen overraskelser

Forutsigbart vedlikehold

Med Ford service- og vedlikeholdsavtale har du full kontroll på vedlikeholdskostnadene for din bil. Avtalen dekker alle serviceettersyn i henhold til bilens servicehefte. Avtalen dekker også nødvendige reparasjoner og utskiftninger av slitedeler samt ev. periodisk kjøretøykontroll i avtaleperioden. Avtalen omfatter ikke vindusviskere, dekk-, karosseri- og glasskader eller etterfylling av olje og spylevæske mellom ettersynene.

Med Fords Service- og vedlikeholdsavtale trenger du med andre ord kun å skifte viskere, fylle drivstoff, spylervæske og etterfylle olje på bilen din, all annen service ordner vi. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon om avtalen.

Ford Norgesgaranti

Ford har 5-års Norgesgaranti for alle nye, europeiske Ford person- og varebiler importert og solgt av Ford’s autoriserte nettverk i Norge via Ford Motor Norge AS. Garantien gjelder i 5 år eller 100.000 km, avhengig av hva som inntreffer først og er gyldig i hele Europa. Hvis deler av bilen trenger reparasjon eller utskiftning som et resultat av en material- eller fabrikasjonsfeil, vil disse skiftes ut eller repareres kostnadsfritt av en autorisert Ford-forhandler i garantiperioden. I tillegg har Ford i Norge inntil 2 år/40.000 km Norgesgaranti for brukte, europeiske Ford personbiler.

Norgesgarantien gjelder forutsatt at du vedlikeholder din bil eksakt i henhold til Fords anvisninger i innhold og utførelse, og at deler som benyttes enten er Ford originale eller dokumentert av tilsvarende kvalitet. Garantireparasjoner utføres av en autorisert Ford-forhandler i Norge eller Europa.

Lakkgaranti

Fords lakkgaranti trer i kraft på samme tid som Ford Norgesgaranti, og har varighet som spesifisert i serviceheftet. Hvis noen lakkert overflate på bilen trenger reparasjon som et resultat av en material- eller fabrikasjonsfeil, vil nødvendig reparasjon foretas kostnadsfritt av en autorisert Ford-forhandler.

Garanti mot gjennomrustning

Fords garanti mot gjennomrustning trer i kraft på samme tid som Ford Norgesgaranti og har varighet som spesifisert i serviceheftet. Garantien forutsetter at årlig inspeksjon av karosseri og lakk utføres av en autorisert Ford-forhandler - normalt kostnadsfritt for kunden. Hvis noen del av bilens originale karosseri blir perforert som følge av korrosjon og dette ikke skyldes ytre påvirkning, vil nødvendig reparasjon av perforerte karroseriflater foretas kostnadsfritt av en autorisert Ford-forhandler.

NB - for bruktimporterte biler vil garantivilkår og startdato følge garantivilkår i opprinnelseslandet.

Ford Prisløfte

Våre spesial utdannede servicemedarbeidere hjelper deg å holde din Ford i topp stand og trygg å kjøre, samtidig som bruktbilverdien bevares. Du kan forvente god valuta for pengene, profesjonell service og deler av høy kvalitet fra mennesker som kjenner bilen fra innsiden og ut.

Vi gir prisløfte på service og reparasjoner for alle Europeiske Ford-modeller uansett alder. Det vil si at vi matcher prisen på tilsvarende service og reparasjoner til et alternativt verksted dersom pristilbudet skulle være lavere enn hos oss.

  • Ford Prisløfte gjelder for alle mekaniske reparasjoner og service på europeiske Ford-modeller.
  • Et tilbud fra konkurrerende verksted på identisk reparasjon/service, inkludert deler og arbeid, må kunne dokumenteres før bestilling av reparasjon/service.
  • Konkurrerende bindende tilbud må være nyere enn 6 uker og komme fra samme region innen en radius av 100 km fra Ford-verkstedet.

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser